About

IMG_4819IMG_4860IMG_4896IMG_9211IMG_9178IMG_9196IMG_5183IMG_4862IMG_4893IMG_5194IMG_5327

Good food for a good mood, dat gaat in de eerste plaats over jezelf zijn en een gezonde eet- en kookreflex cultiveren. Bij MOOOOD gaat het er gezond, gezellig en gericht aan toe. Je leert er gedurende één of meerdere workshops sneller en gezonder koken om langer te genieten, in de kookstudio van Lieselotte te Herzele (Oost-Vlaanderen), op locatie of bij jou thuis. Geen boeken, maar borden vol inspiratie en motivatie voor foodies, levensgenieters en vrouwen (én mannen) met een drukke agenda. MOOOOD is gezellig tafelen zonder kuren!

Lieselotte kreeg al van kindsbeen aan zeewier op haar boterham. Ze studeerde toerisme en reisde de wereld rond. Een man en twee kinderen later maakt ze de wereld mooier en smakelijker met haar gezonde keuken, van Herzele (Oost-Vlaanderen) tot Griekenland (waar ze een B&B uitbaat- vanaf zomer 2018) en terug. Ze specialiseerde zich als voedingsconsulente, maar wenst geen moraliserende kilo’s te verkondigen. Iedereen wil tegenwoordig superfood om er super uit te zien, het gaat gewoon over jezelf zijn en een gezonde eet- en kookreflex cultiveren, zegt Lieselotte. MOOOOD is een levenshouding, een goed gevoel van binnenuit.

Elke kookles bevat een stukje theorie, praktijkervaring in de keuken (je kookt zelf!) en na elke les smullen we alles samen op.

Contact Mooood