FERMENTEREN KAN JE LEREN

MOOOOD heeft groot nieuws!
De kookworkshops “Fermenteren kan je leren” zullen gegevens worden door een “krak in het vak”. Niemand minder dan Kim van www.buikgeluk.be komt haar kennis en kunde delen.
Check zeker eens haar site!
 
Haar persoonlijke zoektocht naar een gezond leven brachten haar in contact met de kunst van fermenteren. Zij weet als geen andere hoe het is om te leven met een buikflora die niet in balans is. Haar drang naar kennis en haar wil om zichzelf te genezen maakten van Kim een echte expert op dit gebied.
 
Ik ben dan ook heel blij met deze samenwerking en ben ervan overtuigd dat ze jullie heel veel kan bijleren.
 
Ter info : Ik ben sowieso aanwezig op de workshops, maar eerder op de achtergond.
 
Op 14/01 of 20/01 (datum naar keuze) leer je bij MOOOOD groenten,kimchi en kool fermenteren.
 
Op 25/03 is het de beurt aan kefir, kombucha, gemberbier en kvass.
Elke les wordt voorafgegaan door een flinke portie informatie over de link tussen darmflora en gezondheid.

Je hoeft geen fermentatie potjes mee te bregen , deze worden voorzien door MOOOOD.

  • Workshop Fermenteren kan je leren (1 sessie)
  • Wanneer dinsdag 14/01/2020 start 18:45u GROENTEN, KIMCHI en KOOL FERMENTEREN, OF maandag 20/01/2020 start 18:45u GROENTEN, KIMCHI en KOOL FERMENTEREN, OF woensdag 25/03/2020 start 18:45u KEFIR, KOMBUCHA, GEMBERBIER en KVASS
  • Wie Kleine groepjes van max.10pers.
  • Waar MOOOOD Kitchen Herzele
  • Prijs 55 Euro (1 sessie) - potten inbegrepen