IMG_8385

Crunchy Granola (6P)

Ingredients

1EL kokosvet, 2 EL kokosbloesemsuiker, 2 EL vloeibare honing, 1TL kaneel, 1 TL vanille, 220gr granenvlokken naar keuze (havervlokkken, quinoavlokken, gierstvlokken,….), 50gr noten (naar keuze), 100 gr gemengde zaden naar keuze (zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad, …).

Instructions

Kokosvet, honing, kokosbloesemsuiker, vanille en kaneel in een kom vermengen en zachtjes verwarmen. Wanneer gesmolten en eventjes gekookt, roer je er alle ingrediënten onder (behalve de noten). De massa op een ovenschaal (met bakpapier) gieten en 20 minuten laten roosteren op 160 graden. Roer regelmatig om. Haal uit de oven en laat afkoelen.
TIP: De massa wordt pas “crunchy” wanneer afgekoeld. Voeg de noten toe en eventueel extra ingrediënten zoals chia zaad, kokosrasp, ….je kan eindeloos variëren!

Get inspired, like or share