MANTRA’s ZINGEN

FEE5D9A1-1DAD-45EA-9CD0-A9FBEAF1A426

Mediteren brengt je tot rust – alhoewel, dat is wat mediteren misschien zou moeten doen. Want soms, juist als je stil op kussen zit, krijg je maar geen stilte in je hoofd. Hier hadden de yogi’s duizenden jaren geleden ook al last van. Het geheim uit de yogafilosofie om je geest rustig te krijgen: mantra’s.

Een mantra is een woord of zin dat steeds wordt herhaald tijdens een meditatie. Het woord mantra komt het Sanskriet en het betekent letterlijk het bevrijden van het denken. Doordat je je aandacht richt op een woord of zin, geef je je denken een klusje tijdens het mediteren. Hierdoor dwaal je minder snel af.

Het echte geheim zit ‘m in de klank. Alles is energie; alle materie is opgebouwd uit energie. En die energie beweegt altijd in trillingen. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat je hele lichaam trilt. Soms is dit ook fysiek voelbaar, bijvoorbeeld als je naast een geluidsinstallatie staat bij een concert. Je kunt dan het geluid in je lichaam voelen. De trilling van het geluid brengt de trilling van je lichaam in beweging.

De avond wordt begeleid door Machteld Van Impe. Ze brengt haar prachtige stem en haar Indisch harmonium mee.

Kom je mee zingen en genieten van een zalige avond ?

Je bent welkom!

  • Workshop MANTRA's ZINGEN
  • Wanneer vrijdag 08/03/2024 om 19:30u
  • Wie Voor iedereen
  • Waar MOOOOD YOGA STUDIO, Holestraat nummer 15, 9552 Borsbeke
  • Prijs 30 Euro (indien je geen beurtenkaart bezit) of 2 beurten op je beurtenkaart bij MOOOOD (ter waarde van 24 Euro)
Book now